Tips

Naar welke tentoonstellingen moet je de komende tijd? Welke documentaireserie mag je niet missen? En welke websites zijn de moeite waard om te bezoeken? 

Het maakbare leven

In het derde en laatste nummer van U-Today, voorheen bekend als UT Nieuws, staat een zeer uitgebreid Engelstalig artikel over medische technologie.

NEMO op Schiphol

Schiphol opent op de eerste verdieping achter de douane, tussen Lounge 2 en Lounge 3, de zogenoemde Holland Boulevard; een ontspannen plaats om van de Nederlandse kunst en cultuur te genieten.

Slimmere meter

© KIJK

Een van de rubrieken in het populairwetenschappelijk tijdschrift Kijk is NederTech. Zoals de naam al doet vermoeden, draait het om technologie van eigen bodem.

Bezoek het MET Event

Hoe halen we stabiele duurzame energie uit zee? Hoe varen schepen op termijn 100 % duurzaam? En wat gebeurt er straks in onze zeehavens als er geen vraag meer is naar kolen en aardolieproducten?

Mens-robot-interacties

Het Center for Humans & Technology in Eindhoven organiseert op 25 januari de lezing Social robotics: the future of human-machine relationships in gebouw Zwarte Doos op de campus van de TU/e.

Naar boven