Beleid & Bedrijfsvoering | Technisch Weekblad
Beleid & Bedrijfsvoering

Stilte voor de storm voor bouw en industrie

dinsdag 19 juli 2022

De Nederlandse economie staat er op het oog nog goed voor, maar lijkt stilte voor de storm, zeggen economen van ABN-Amro. Zij voorspellen dat de bouw en industrie (en ook de sectoren leisure, food en retail) later dit jaar een economische schok krijgen te verwerken.

Debby Slofstra verkozen tot nieuwe voorzitter TVVL

vrijdag 1 juli 2022

De leden van TVVL hebben Debby Slofstra van Schneider Electric Nederland als nieuwe voorzitter gekozen tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 8 juni. Slofstra neemt het stokje over van Jaap Dijkgraaf, die na zijn termijn van 3 jaar voorzitterschap is teruggetreden.

Schrootverwerker PMC in financiële problemen

vrijdag 24 juni 2022

Na een aanloop van een aantal jaren en een bouwtraject van anderhalf jaar mocht Koning Willem-Alexander in september 2020 de fabriek van Purified Metal Company openen. Deze start-up zou op duurzame wijze verontreinigd staalschroot recyclen tot secundaire grondstoffen. Nog geen twee jaar later is het bedrijf in financiële problemen.

Erik Spijkerman nieuwe directeur Gunneman

zondag 19 juni 2022

Erik Spijkerman is in juni in dienst getreden als directeur bij Gunneman in Hattem en zusterbedrijf POP Light in Den Bosch. Hij neemt de taken over van Albert voor ’t Hekke, die eigenaar en is van de Gunneman Groep bestaande uit Gunneman, Poplight en Triolight.