Beleid & Bedrijfsvoering | Technisch Weekblad
Beleid & Bedrijfsvoering

FMN  en TVVL gaan samenwerking aan

dinsdag 15 maart 2022

Met enthousiasme kondigen TVVL en Facility Management Nederland (FMN) aan om per 1 april 2022 samen te werken. TVVL uit Woerden gaat voor FMN de ledenadministratie, financiën, eventorganisatie en marketing uitvoeren. De 2 verenigingen zijn actief in de gebouwde omgeving en verwachten uit hun samenwerking voordelen voor hun respectievelijke leden, de sector én de maatschappij te behalen.

Damen stopt leveringen aan Rusland

donderdag 10 maart 2022

Scheepsbouwer Damen heeft besloten om de levering van nieuwe schepen aan klanten in Rusland stop te zetten vanwege de aanhoudende invasie van Oekraïne. Het bedrijf zegt tegen Nederlandse media te verwachten dat de beslissing een aanzienlijke negatieve invloed zal hebben op de winst van het bedrijf. "Het is een aanzienlijk bedrag", zegt een woordvoerder.

Volvo Electric Trucks marktleider in Europa

dinsdag 1 maart 2022

Uit nieuwe statistieken blijkt dat Volvo Trucks marktleider was voor zware volledig elektrische trucks in Europa 2021 met een marktaandeel van 42%. In 2021 schreef het bedrijf orders voor meer dan 1.100 elektrische vrachtwagens wereldwijd.

Tijd voor een nieuwe klok

vrijdag 26 november 2021

In Texas bouwt de Long Now Foundation een klok die 10.000 jaar moet blijven lopen. Een prototype op kleine schaal gaf rond de millenniumwisseling een verandering van jaartal aan: van 01999 naar 02000. Opzettelijk alvast een vijfde cijfer, om aan te geven dat de mensheid in jaartallen met vijf significante cijfers zou moeten denken.