Gadgets | Technisch Weekblad
Gadgets

Voor drukke ouders

vrijdag 7 februari 2020

Tussen alle gadgets die er hier op de redactie van TW voorbijkomen, zitten er ook enkele die simpelweg verontrustend zijn. In die categorie valt ook zeker de Smart Nappy Kit van Wondermom: een slimme luier.

Voor de leuk

donderdag 6 februari 2020

Als je vraagt: ‘Wat heeft het voor nut?’, dan is het antwoord: ‘Geen enkel.’ Maar leuk is de Orb Drop II wel. Deze knikkerbaan bestaat hoofdzakelijk uit hout en het leukste is: je mag hem zelf in elkaar zetten. De knikkerbaan wordt aangedreven door een elektrische motor, welke middels een as negen nokken aandrijft die de knikkers met een lift naar boven brengen. Daar aangekomen starten de zilveren bolletjes hun reis naar beneden. Dat klinkt allemaal niet zo spannend, maar het resultaat ziet er vermakelijk uit. En het levert natuurlijk het nodige bouwplezier op.

Oom Otto beschermt je camera

vrijdag 10 januari 2020

Al die mooie (digitale) fotocamera’s met hun nog mooiere functies, hoe neem je die eigenlijk mee? Het liefst in een tas die het apparaat goed beschermt, maar waar je de camera tegelijkertijd snel uit kan halen om een foto te maken.

Afzuigkap voor je toilet

donderdag 9 januari 2020

Wat er allemaal in het kleine kamertje gebeurt weet iedereen. Toch vinden de meesten het een onprettig idee als iemand kan ruiken wat zijn voorganger op het toilet heeft gedaan.

Muziekwinkel in je zak

vrijdag 13 december 2019

Iedereen wil een groot musicus zijn, maar ja… Die moeilijke instrumenten leren bespelen is vaak nog wel een dingetje. Het bedrijf Artiphon helpt je met de Orba in ieder geval een stukje op weg. Dit ronde apparaatje dat in vorm en omvang op een halve sinaasappel lijkt, is een veelzijdige, muzikale gadget.