Ingenieursbureaus

Inspelen op hoosbuien of hitte kan ook budgetneutraal Premium

vrijdag 1 juli 2016

De ingenieurs van Tauw bedachten al jaren geleden oplossingen om woonwijken en rioolstelsels te behoeden voor overlast door extreme regenval. De enorme plensbuien van afgelopen weken zorgden voor een van de natste junimaanden aller tijden. Klimaatbestendig ontwerpen is actueler dan ooit.

En dit is nog lang niet alles Premium

dinsdag 10 januari 2017

Infrastructuur vormt de levensader van Nederland. Een goede doorstroming in en over de waterwegen, over de auto(snel)wegen en door, via of over de kunstwerken bepaalt het economische wel en wee. En die essentiële doorvoerkanalen vergen continu onderhoud en verbetering. Op deze pagina een paar voorbeelden van grote, lopende projecten in weg- en waterbouw.

Groeien door crowdfunding

vrijdag 7 juli 2017

Met honderd loyale klanten, 150 medewerkers en een verwachte omzet van € 13 miljoen in 2017 heeft ingenieursbureau ImProvia, sinds de oprichting in 2006, een enorme groei doorgemaakt. Wat is het geheim van de smid? TW zocht het uit in een interview met de oprichters.

Ingenieursbureaus terug op niveau

vrijdag 7 juli 2017

In de Top 50 Ingenieursbureaus, die TW ieder jaar samenstelt aan de hand van de cijfers uit het voorgaande jaar, zien we de gemiddelde omzet licht stijgen in 2016. De gemiddelde winstmarge blijft echter gelijk met het jaar daarvoor.